Constructorul Variantei de Ocolire Buftea a fost desemnat. Care este termenul de finalizare

Vineri, 08 Decembrie 2023, ora 15:06
4940 citiri
Constructorul Variantei de Ocolire Buftea a fost desemnat. Care este termenul de finalizare
Hartă cu locul unde se va construi Varianta de Ocolire Buftea FOTO Facebook/ Cristian Pistol

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, vineri, că a fost desemnat constructorul Variantei de Ocolire Buftea, judeţul Ilfov, iar firma PORR CONSTRUCT SRL are la dispoziţie 34 de luni.

”Am desemnat astăzi constructorul Variantei de Ocolire Buftea, judeţul Ilfov! PORR CONSTRUCT SRL, care a câştigat acest contract cu suma de 281,17 milioane de lei (fără TVA), are la dispoziţie 34 de luni pentru finalizarea proiectării şi a lucrărilor (10 luni perioada de proiectare şi 24 de luni perioada de execuţie a lucrărilor)”, a scris, vineri, pe Facebook, Cristian Pistol.

Potrivit acestuia, contractul pentru construcţia acestei variante ocolitoare, în lungime de 5,77 km, este finanţat prin Programul Transport 2021-2027 (PT).

”Traseul acestui nou obiectiv de infrastructură rutieră va porni de la km 17+100 al DN1A, va ocoli pe partea de est complexul Avicola Buftea şi va continua pe culoarul natural care mărgineşte canalul situat la est de localitatea Buftea, paralel cu DN1A. Traseul va traversa denivelat un drum colector, DJ101, magistrala 300 a CFR şi va face joncţiunea cu DN1A (la km 21+700) prin strada Metalurgiei”, a mai precizat directorul CNAIR.

Acesta precizează, însă, că semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Companiile din Europa, în dificultate – TradeVille
Companiile din Europa, în dificultate – TradeVille
Rezervele Valutare Se Majorează Conform datelor BNR, rezervele valutare la BNR se situau la 63.12 mld. EUR, la finalul lunii februarie 2024, in creștere de la 61.41, nivel înregistrat la...
Piata rezidentiala se misca lent la inceputul anului 2024. Care sunt motivele
Piata rezidentiala se misca lent la inceputul anului 2024. Care sunt motivele
In luna ianuarie 2024 s-au eliberat 1.829 autorizatii de construire, la nivel national, pentru cladiri rezidentiale in scadere cu 12% fata de ianuarie 2023 O parte din aceasta scadere se explica...
#varianta ocolire buftea, #cnair, #cristian pistol, #Ilfov , #infrastructura