Warren Buffett pariaza pe pietele emergente

Miercuri, 25 Mai 2011, ora 11:07
1485 citiri
Warren Buffett pariaza pe pietele emergente
Foto: Daylife

Warren Buffett a preluat Berkshire Hathaway in 1965 si, de atunci, a construit miliarde de dolari printr-o serie de achizitii profitabile si prin deciziile de business pe care le-a luat.

Daca, inainte, Berkshire era doar o companie de textile, acum a devenit unul din cele mai mari conglomerate, care detine afaceri diversificate. Cunoscut ca Oracolul din Omaha, pentru abilitatea sa de a iesi castigator in mod constant pe piata de capital si in afaceri, Buffett a vizitat, in ultimii ani, pietele emergente, pentru posibile investitii.

Pietele emergente sunt definite ca economii nationale in curs de dezvoltare si industrializare.

Din participatiile straine din Berkshire Hathaway se poate vedea clar care sunt tarile pe care Buffett le considera o "mina de aur" in viitor.

Cititi mai mult despre Warren Buffett pariaza pe pietele emergente pe Business24.ro.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Warren Buffett achizitii, #Warren Buffett afaceri, #Berkshire Hathaway , #Berkshire Hathaway