Buget de austeritate pentru judetul Iasi. "Acest buget este exclusiv politic. Apar deja iminente disponibilizari a personalului din cadrul unor Directii din Consiliul Judetean Iasi"

Joi, 02 Februarie 2023, ora 02:05
72 citiri
Prezentat de conducerea Consiliului Judetean ca fiind unul dintre cele mai mari din ultimii ani, bugetul judetului Iasi este de fapt pus la grea incercare. Investitiile care se vor face anul acesta sunt minime pentru ca o mare parte din bani vor merge catre salariile angajatilor din Sanatate si din Asistenta Sociala. Consilierii PSD spun ca in spatele proiectelor prezentate de CJ Iasi se vor afla si o serie de disponibilizari la anumite institutii pentru a putea face fata cheltuielor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.