Noua propunere de admitere la liceu: 60% din locuri la concurs, 40% prin Evaluare Nationala. Ce cred profesorii ieseni despre doua admiteri?

Marti, 21 Martie 2023, ora 02:50
80 citiri
Admiterea la liceu ar putea lua noi forme, potrivit noilor prevederi din Legile Educatiei, anuntate de Ministrul Educatiei, Ligia Deca. Absolventii clasei a VIII-a ar trebui sa sustina atat Evaluarea Nationala, cat si un Concurs de Admitere la liceul unde doresc sa studieze.

Potrivit propunerilor care urmeaza sa fie votate in Parlamentul Romaniei, in cadrul unui liceu, 60% din locuri ar putea fi ocupate in urma Concursului de Admitere, iar 40% ar fi ocupate in urma repartizarii computerizate, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.