Mutu paraseste Fiorentina la vara

Sambata, 16 Ianuarie 2010, ora 11:23
2430 citiri
Mutu paraseste Fiorentina la vara

Ridicat in slavi de presa italiana dupa prestatiile excelente din 2010, fanii Fiorentinei au din nou motive de ingrijorare in privinta lui Adrian Mutu.

Mutu va fi vandut in vara! Asta e cel mai mare motiv de ingrijorare al fanilor "Viola". Dezvaluirea a fost facuta de editorialistul site-ului Firenzeviola.it, Stefan Borgi, un om de casa al toscanilor.

Acesta a dezvaluit ca Adrian Mutu si antrenorul Prandelli au avut o discutie, in cadrul careia "Briliantul" a fost rugat sa dea totul pentru echipa in cea de-a doua jumatate a sezonului.

Ocuparea unui nou loc de Liga Campionilor si un parcurs bun in primavara europeana a acestui sezon l-ar ajuta pe Mutu in a obtine un contract mai bun la alta echipa, dar ar aduce si o suma frumoasa de bani in conturile Fiorentinei. Clubul toscan spera la 15 milioane de euro in cazul unui transfer.

"Prandelli nu se ascunde. Stie ca Mutu va pleca in cinci luni si dovada clara ca asa stau lucrurile este achizitionarea sarbului Adam Ljajic, exact pe profilul lui Adrian, in conditiile in care exista deja muntenegreanul Jovetic", scrie Borgi pe site-ul citat.

Potrivit presei italiene, directorul general al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, i-a informat pe agentii jucatorului ca ii pot cauta echipa.

Adrian Mutu a marcat patru goluri in trei meciuri in acest an, contribuind decisiv cu o dubla la calificarea Fiorentinei in sferturile Cupei Italiei.

C.F.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Adrian Mutu, #AC Fiorentina , #Fiorentina