Licitații pentru spațiile comerciale din Aeroportul Henri Coandă. Contractele se încheie pe 10 ani

Luni, 16 Octombrie 2023, ora 11:40
1906 citiri
Licitații pentru spațiile comerciale din Aeroportul Henri Coandă. Contractele se încheie pe 10 ani
Magazine din aeroport FOTO Facebook/ Best Value

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a lansat licitaţiile privind închirierea spaţiilor comerciale din Aeroportul Henri Coandă, pentru vânzarea în regim duty-paid, cu amănuntul/presă, şi a celor pentru produse alimentare şi băuturi (restaurant, cafenele etc.).

Potrivit unui comunicat al CNAB, contractele de închiriere se încheie pentru o perioadă de 10 ani iar procedurile de licitaţie deschisă se desfăşoară prin Bursa Română de Mărfuri.

"Licitaţia pentru spaţiile de retail (duty-paid, articole de presă şi papetărie, obiecte de strictă necesitate pentru călătorie) vizează un pachet unic de 21 de locaţii din aeroport, cu o suprafaţă totală de 1.998 mp, situate în toate zonele din terminalele de pasageri, Plecări şi Sosiri, iar durata contractului de închiriere este de 10 ani de la data semnării contractului. Licitaţia pentru închirierea spaţiilor comerciale pentru dezvoltarea şi operarea spaţiilor comerciale pentru produse alimentare şi băuturi se face pentru două pachete. Primul pachet include 11 unităţi cu o suprafaţă cumulată de 1.508 mp, iar cel de-al doilea 9 unităţi cu o suprafaţă cumulată de 1.156 mp", se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, întrucât nu este posibil ca acelaşi ofertant să câştige ambele pachete pentru produse alimentare şi băuturi, se vor organiza două licitaţii separate, iar câştigătorului primului pachet licitat nu i se va permite să participe la etapa de strigare a ofertei financiare pentru pachetul al doilea. În plus, niciunul dintre ofertanţii câştigători ai celor două pachete menţionate nu va putea participa la licitarea pachetului "vendomate", ce va fi organizată ulterior.

Companiile interesate pot depune ofertele până în data de 5 decembrie (retail), respectiv 8 decembrie 2023 (produse alimentare şi băuturi).

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#aeroport henri coanda, #spatii comerciale, #licitatii , #stiri economice