Forte Vita Farm a lansat farmacia online, autorizata de Ministerul Sanatatii

Advertorial
Joi, 30 Aprilie 2020, ora 17:05
22441 citiri
Forte Vita Farm a lansat farmacia online, autorizata de Ministerul Sanatatii

Reteaua de farmacii Forte Vita Farm a primit autorizatie de la Ministerul Sanatatii pentru vanzari online, pe site-ul fortevita.ro.

Pacientii pot comanda online, cu livrare acasa, o gama larga de medicamente distribuite fara reteta, suplimente alimentare, dispozitive medicale sau produse naturiste.

Pentru fiecare produs din farmacia online Pitesti, utilizatorii gasesc pe site toate informatiile de care au nevoie: prospect, caracteristici produs, informatii preluate de pe site-ul oficial al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania.

Toate comenzile ajung in cele mai bune conditii la pacienti, livrate cu autovehicule dotate corespunzator pentru transportul medicamentelor.

Pe langa medicamente si suplimente, se pot comanda online produse de ingrijire, cosmetice si dermatocosmetice. Forte Vita Farm ofera produse de la branduri de incredere precum Avene, Bioderma, Vichy sau La Roche Posay, care se pot comanda din farmacia online www.fortevita.ro la pret redus.

Farmacia online Forte Vita Farm are in gama produse din urmatoarele categorii:

1. Suplimente alimentare

2. Mama si copilul

3. Controlul diabetului

4. Homeopate

5. Dispozitive Medicale

6. Cosmetice

7. Cuplu

8. Proteine masa musculara

9. Slabire si detoxifiere

10. Medicamente fara reteta

Pentru cumparaturile din farmacia online, este nevoie ca utilizatorii sa isi creeze un cont personal pe site-ul farmaciei, cu ajutorul caruia se autentifica la fiecare cumparare.

Farmacia online asigura livrarea gratuita a produselor, la fiecare comanda de peste 199 de lei.

Reteaua de farmacii Forte Vita are o experienta de 22 de ani in domeniul farmaceutic, cu 14 farmacii deschise in orasul Pitesti si in mediul rural, in judetul Arges.

Farmacia are o echipa permanenta de 40 de farmacisti si asistenti specializati, profesionisti autorizati pentru asistenta de sanatate.

Pentru consiliere sau sfaturi de la farmacisti, pacientii au optiunea de a-i contacta telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de pe site.

Forte Vita Farm

Telefon: 0770 798 138

Adresa: Bd Republicii, nr. 38, Centru, Pitesti, Jud. Arges, Romania;

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#farmacii online, #retea farmacii Forte Vita Farm, #farmacie online Pitesti , #magazine