Ziare.com

"25 Lideri", revista cu oameni de afaceri de succes pe timp de criza

Marti, 03 August 2010, ora 21:20

   

"25 Lideri", revista cu oameni de afaceri de succes pe timp de criza
Bucharest School of Management, gazda a Programului MBA Romano - Canadian, a lansat, marti, cea de-a patra editie a revistei "25 Lideri".

Programul MBA Romano-Canadian implineste 15 ani de la prima promotie de absolventi. Din 1995, a contribuit la reusita in afaceri a sute de romani. O parte dintre ei au fost prezentati si in editiile trecute ale revistei "25 Lideri".

Editia din acest an a anuarului "25 Lideri" este una speciala, de tip manifest. Un manifest pentru intoarcerea la valorile traditionale si o incurajare pentru a cauta in spatele succesului unui manager ori antreprenor, omul. Omul, cu personalitatea si convingerile sale, valorile care il calauzesc nu numai in cariera, dar si in viata personala, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cei 25 de "alesi" din acest an sunt acei absolventi ai programului MBA Romano-Canadian care au obtinut cele mai bune rezultate financiare in 2009, an de criza in care multi oameni de afaceri au renuntat sa lupte.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Programul MBA Romano-Canadian a fost lansat in 1993, pe baza unui acord intre guvernele Canadei si Romaniei, beneficiand de asistenta financiara si expertiza canadiana. Incepand cu 2005 Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management si Telfer School of Management, Ottawa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 974 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor