Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 23:44
1471 citiri
Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare

Fundatia Dignitas s-a infiintat in anul 2012. Prin actiunile sale, urmareste generarea unei coeziuni intre componentele societatii civile si o implicare activa a acestora in proiecte economice, sociale, culturale si educationale, care sa faca din "demnitate" o realitate pentru toti.

Din aceasta toamna, Fundatia Dignitas incepe o serie de evenimente menite sa impulsioneze atragerea de capital strain si investitii straine in Romania, prezentand oportunitatile din Romania: mediul de afaceri, context legislativ si politic, politici regionale, s.a.

Fundatia Dignitas va organiza, pe parcursul unui an, evenimente de informare si networking dedicate investitorilor straini si companiilor romanesti. In perioadele dintre aceste evenimente vor fi organizate programe suport pentru facilitarea initiativelor de parteneriat intre capitalul strain si cel autohton.

Primul eveniment din aceasta serie are tema "Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare" si va avea loc in data de 17 octombrie 2013 la Palatul Bragadiru din Bucuresti, incepand cu orele 16:30.

Evenimentul se bucura de participarea la nivel inalt din partea Guvernului Romaniei, Ministerului Finantelor Publice si Ministerului de Finante, de prezenta reprezentantilor ambasadelor si ai camerelor de comert si industrie bilaterale ale Romaniei, administratiei locale, precum si de participarea multor personalitati marcante din Romania si din strainatate. Moderator este domnul Radu Soviani, analist economic.

La eveniment sunt asteptati peste 150 de participanti. Conferinta dezbate subiecte de maxima importanta, extrem de actuale, precum situatia legii holdingurilor, schemele de ajutor de stat pentru investitiile straine din Romania, sau reglementarile pe piata energiei verzi.

Doua momente artistice profund romanesti vor contribui la eleganta evenimentului, un recital Grigore Lese si un show de moda dedicat iei traditionale romanesti si reinterpretarii acesteia in tinute contemporane de catwalk. Conferinta se va incheia cu un cocktail.

Citeste si:
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
În România sunt mulți oameni onești, civilizați, morali, cu dragoste de semeni și de națiune, cu educație solidă și cu studii serioase (indiferent nivelul lor), cu experiență de muncă...
Ce spune Nelu Tătaru despre noul președinte al PNL, Florin Cîțu. ”Schimbarea este singura cale spre progres”
Ce spune Nelu Tătaru despre noul președinte al PNL, Florin Cîțu. ”Schimbarea este singura cale spre progres”
Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, este de părere că alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului într-o perioadă plină de provocări reflectă încrederea...
Sursa: Ziare.com