20 000 lei din bugetul local pentru organizarea evenimentului de socializare dedicat dascalilor din Alba Iulia, de "Ziua Mondiala a Educatiei"

Sambata, 29 Septembrie 2018, ora 18:30
26 citiri
Consiliul Local al municipiului Alba Iulia marcheaza in fiecare an ziua de 5 octombrie printr-un eveniment de socializare dedicat cadrelelor didactice din unitatile de invatamant de pe raza municipiului. In acest scop, alesii locali au aprobat in sedinta din 28 septembrie, cheltuirea sumei de pana la 20.000 de lei, din bugetul local.

Anul trecut evenimentul de socializare prin care au fost sarbatoriti dascalii din Alba Iulia a fost organizat la restaurantul Mercur Stil, iar suma alocata a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea