Antreprenorul care consiliaza Guvernul pentru achizitia de echipamente medicale: "Este o situatie tragica pe piata internationala cu o concurenta neloiala acerba"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 22:20
36 citiri
Un antreprenor din Brasov, care consiliaza Guvernul in domeniul achizitiilor de echipamente si materiale sanitare din China, a publicat un calendar al viitoarelor transporturi de echipamente medicale si materiale sanitare de protectie. Bogdan Micu este un antreprenor roman care activeaza pe piata achizitiilor, firma acestuia fiind implicata in contracte de milioane sau zeci de milioane de dolari derulate inntre companii din China si SUA. Experienta acestuia in domeniul achizitiilor din China ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.