CNADNR: Fisura din asfaltul autostrazii Orastie-Sibiu, zona Cunta Saliste, a fost remediata. Proiectantul despre viaductul de la Aciliu: "Microfisurile nu influenteaza rezistenta structurii"

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 22:33
105 citiri
Fisura de aproape 100 de metri din asfaltul autostrazii Orastie - Sibiu, Lot 3 Cunta - Saliste, ce a dus la inchiderea circulatiei pe o banda in zona, in urma cu o zi, a fost reparata, iar tronsonul a fost redeschis complet circulatei rutiere, informeaza Compania de Autostrazi. Totodata, ca urmare a informatiilor din presa cum ca viaductul de la Aciliu are probleme de rezistenta, proiectantul a precizat ca "microfisurile nu influenteaza rezistenta structurii".

Cititi si Trafic restrictionat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea