FOTO: "Acasa la Bistra", a XII-a editie a festivalului din Tara Motilor. Meciuri de fotbal pentru copii si seniori, muzica populara si foc de artificii pentru bistreni

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 22:34
105 citiri
In aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 16.00, Primaria si Consiliul Local din comuna Bistra au organizat o noua serbare a localitatii, denumita sugestiv "Acasa la Bistra", editia a XII-a.

La eveniment au luat parte alaturi de bistreni, primarul localitatii, Traian Gligor, presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, Marius Ceteras, vicepresedinte al CJ Alba, Corneliu Olar, deputat PNL.

Evenimentul s-a desfasurat pe baza sportiva a comunei si a fost sustinut de artistii locali Ionica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea