Hot din cabane din zona Salciua, prins de politisti. Un tanar de 21 de ani a fost retinut dupa ce a sustras bani, o bicicleta si aparate electronice

Sursa: Alba24.ro
Marti, 20 August 2013, ora 14:31
57 citiri
Un tanar de 21 de ani din Toplita a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva in doua cazuri de furt din cabane din zona Salciua. Barbatul a sustras bani si bunuri din doua imobile.

Politistii Postului de Politie Salciua l-au retinut, luni, pe principalul suspect de comiterea a doua furturi din cabane situate pe raza comunei.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in noaptea de 8 august, B.A. (21 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.