Medicii de familie, revoltati din cauza decizilor autoritatilor: ,,Nu avem costumatia potrivita pentru a merge la un pacient pozitiv acasa"

Duminica, 11 Octombrie 2020, ora 22:31
31 citiri
Medicii de familie sunt revoltati din cauza decizilor autoritatilor. Acestia se plang ca sunt epuizati de sistemul care le da mari batai de cap. Medicii de familie fac un apel catre autoritati si spun ca pe umerii lor cade toata resposabilitatea de a merge la un pacient acasa pentru a il consulta.

Medicii de familie spun ca nu au echipamente potrivite pentru a tine virusul la distanta, in conditiile in care Nelu Tataru a anuntat ca romanii declarati pozitiv, asimtomaticii, sau cei fara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea