Povestea CUTREMURATOARE a romanului plecat la cules de sparanghel, MORT de COVID-19, in Germania: "Nea Nicolae striga ca vrea sa traiasca, dar sefii l-au izolat intr-o baraca si acolo a murit"

Sambata, 25 Aprilie 2020, ora 22:33
86 citiri
Suceveanul Nicolae Bahan, care a murit pe 11 aprilie de COVID-19 in timp ce era la cules de sparanghel in Germania, langa Freiburg, a cerut sa fie dus la spital. Sefii l-au refuzat. Apoi, tot ei au negat ca a murit infectat, desi in ferma sunt tot mai multi angajati cu simptome, dupa cum spun doi muncitori care i-au fost colegi.

Cei de la Libertatea a vorbit cu doi dintre muncitorii romani care culeg sparanghel la aceeasi ferma, plasata langa un teren inchis de fotbal, unde a murit Nicolae ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea