Scutiri la plata impozitelor pe locuinte, terenuri si masini, pentru apartinatorii persoanelor cu handicap grav. Proiect de modificare a Codului Fiscal

Sursa: Alba24.ro
Joi, 06 Aprilie 2017, ora 23:59
22 citiri
Apartinatorii persoanelor cu handicap grav sau accentuat ar urma sa fie scutiti de plata impozitelor pe imobilul de domiciliu, terenul aferent si autoturismul personal. Sunt prevederi dintr-un proiect de modificare a Codului Fiscal.

Potrivit reglemetarilor actuale, doar persoanele cu handicap pot beneficia de aceste scutiri, nu si apartinatorii legali ai acestora.

"Prin aceasta propunere consideram ca se face dreptate apartinatorilor legali ai persoanelor adulte cu handicap grav sau accentuat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.