iPhone 7 ar putea ului utilizatorii cu niste functii mult-asteptate

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 11:19
8377 citiri
iPhone 7 ar putea ului utilizatorii cu niste functii mult-asteptate
Foto: Arhiva Ziare.com

iPhone 7, care va fi lansat anul viitor, ar putea beneficia de unele tehnologii care nu au mai fost folosite de Apple pana acum.

Intr-o analiza TrendForce se arata ca gigantul IT condus de Tim Cook va inregistra un avans mai mare fata de principalul rival, Samsung, arata BGR.com.

Acest lucru sugereaza ca sud-coreenii nu vor reusi sa aduca imbunatatiri semnificative telefoanelor sale in 2016.

Pe de alta parte, noul iPhone va avea parte de mai multa memorie RAM, dar va fi si rezistent la apa.

Mai mult, sursa citata sustine ca anul viitor vom avea parte de doua telefoane din partea Apple, unul cu ecran mai mic, de 4 inchi, care va aparea in al doilea trimestru din 2016, iar cele premium va vedea lumina zilei in trimestrul al treilea.

iPhone 7: Toate zvonurile de pana acum

Cele mai importante schimbari vor fi facute la smrtphone-ul din urma, care va beneficia de o capacitate de stocare cu 3GB mai mare decat cel actual, dar si faptul ca va avea un design waterproof.

De asemenea, Trendforce estimeaza ca Apple va livra 260 de milioane de iPhone-uri anul viitor, o crestere de 12,5% fata de anul acesta, astfel ca va ajunge la o cota de piata de 18,5%.

Pe de alta parte, sud-coreenii de la Samsung vor vinde 310 milioane de telefoane, ceea ce inseamna o scadere de 4% si o cota de piata de 22%.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#zvonuri iPhone 7, #iPhone 7 specificatii, #iPhone 7 rezistent apa , #iPhone