Apple a lansat cel mai mic iPod ecologic

Miercuri, 10 Septembrie 2008, ora 12:05
1358 citiri
Apple a lansat cel mai mic iPod ecologic

Compania Apple a lansat cel mai mic iPod din ultimii sapte ani de la introducerea pe piata a celebrului MP3 player.

Cea de a patra generatie de iPod-uri Nano incorporeaza o noua functie conform careia utilizatorul isi poate creea liste cu melodii din memoria aparatului prin apasarea unui singur buton, la fel cum se activeaza functia "shuffle".

Carcasele aparatelor colorate sunt confectionate dintr-un material reciclabil. "Credem ca acest nou produs este cel mai ecologic si non-toxic iPod care a fost inventat. Suntem foarte incantati de noua serie si cred ca utilizatorii se vor distra teribil folosindu-l", a declarat pentru Daily Mail Steve Jobs, reprezentantul companie Apple, la o conferinta din California.

Noile produse se vor vinde cu 109 lire sterline, Ipod-ul de 8 GB si cu 149 lire sterline versiune de 16 GB. Noua serie lansata va fi diponibila intr-o gama larga de culori. Compania Apple a vandut in toata lumea pana in prezent circa 160 de milioane de iPod-uri.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#iPod, #apple, #lansare, #ecologie , #lansare