Europa League: Alibec revine cu gol si o pastreaza pe Astra in cartile calificarii in grupe

Joi, 18 August 2016, ora 23:08
24381 citiri
Europa League: Alibec revine cu gol si o pastreaza pe Astra in cartile calificarii in grupe
Foto: captura video Digi Sport

Astra Giurgiu ramane in continuare neinvinsa in duelurile cu West Ham United, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul tur din play-off-ul Europa League, disputat pe teren propriu. Campioana Romaniei pastreaza astfel sanse de calificare in grupele Europa League. Alibec, revenit dupa o pauza de doua luni, a inscris golul egalizator.

In prima repriza, cele mai mari ocazii au apartinut oaspetilor, prin Antonio si Calleri, in timp ce Astra a pus probleme doar prin Teixeira, cel mai bun jucator al campioanei in acest meci.

Cristian Sapunaru a comis copilareste un hent in propriul careu, in finalul reprizei, iar arbitrul a acordat corect penalti. Noble a inscris fara emotii, iar West Ham a intrat in avantaj la pauza.

In repriza a doua, momentul cheie a fost revenirea lui Denis Alibec pe teren, in minutul 58, la primul meci disputat la doua luni de la accidentarea din partida Romania - Albania, de la EURO 2016.

Dupa o mare ocazie ratata de West Ham, in minutul 81, Alibec a reusit sa inscrie dupa o intoarcere, in careul englezilor, stabilind egalitatea in minutul 83.

Jucatorii Astrei au luat cu asalt poarta adversa in minutele de prelungire, insa tabela a ramas neschimbata. Calificarea se joaca peste o saptamana, in Anglia.

Astra Giurgiu - West Ham United 1-1

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci! Partida buna facuta de Astra, care pastreaza sanse de calificare in grupe.

90 - Mai multe ocazii la rand ale Astrei, care ia cu asalt poarta lui West Ham United. Sapunaru si Seto isi incearca norocul in minutele de prelungire.

83 - GOOOOLLL Denis Alibeeec!!! Atacantul a primit mingea cu spatele la poarta, dupa un corner executat de Teixeira, a protejat bine, s-a intors si a inscris! Astra egaleaza!

81 - Atac fulgerator al lui West Ham, incheiat cu un sut al lui Antonio in plasa laterala, dupa pasa nou-intratului Browne, care face o cursa de aproape 40 de metri. Mare ocazie a englezilor!

72 - Actiune periculoasa a lui Alibec, care suteaza, insa nu reuseste sa inscrie. Englezii s-au relaxat in aceasta repriza.

66 - Sut al lui Junior Morais, peste poarta englezilor insa.

58 - Alibec revine intr-un meci oficial dupa doua luni. Iese Vangjeli.

51 - Sut al lui Lovin, insa fara probleme pentru poarta lui West Ham.

50 - Mare ocazie a Astrei, Geraldo recentreaza cu capul in careu, insa niciun coechipier nu reia spre poarta.

46 - A inceput repriza a doua!

Pauza la Giurgiu! Elevii lui Marius Sumudica au evoluat curajos, Teixeira a fost cel mai periculos jucator, insa englezii conduc dupa un penalti acordat corect.

45 - GOL West Ham! Mark Noble inscrie de la punctul cu var.

44 - Penalti pentru West Ham, dupa un hent al lui Cristian Sapunaru! Mare eroare a internationalului roman.

43 - Teixeira cade in careu, dupa o incursiune frumoasa, insa arbitrul nu acorda penalti.

41 - Inca o mare ocazie pentru Calleri, dar Lung jr. este atent si respinge!

31 - Sut Ionita din lovitura libera, dar prinde portarul lui West Ham, in doi timpi.

28 - Teixeira este in continuare cel mai periculos jucator al Astrei, dar acesta nu reuseste sa marcheze.

25 - Cele doua echipe se tatoneaza, jocul trece de la o poarta la alta, dar fara ocazii importante de gol.

15 - Sut frumos al lui Teixeira, din partea stanga a careului, dar respinge portarul englezilor.

12 - Mare ocazie a lui Antonio, care trimite cu capul, mingea este oprita de Teixeira pe linia portii, iar apoi trimisa in corner.

9 - Calleri are ocazia sa deschida scorul, dar Silviu Lung jr. intervine foarte bine si respinge in corner mingea trimisa cu capul!

5 - Astra incepe in atac, iar prima ocazie importanta a meciului ii apartine lui Teixeira.

1 - A inceput partida!

Echipele de start:

Astra Giurgiu: Lung jr. - Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Junior Morais - Sapunaru, Lovin - Ionita, Seto, Teixeira - Daniel Niculae

West Ham United: Randolph - Byram, Oxford, Ogbonna, Burke - Tore, Noble, Obiang, Antonio - Calleri, Valencia

INFO: Denis Alibec era anuntat indisponibil pentru aceasta partida, inca nerefacut dupa accidentarea de la EURO 2016, de la meciul Romania - Albania, insa figureaza ca rezerva pe foaia de joc.

INFO: Pana incepe partida, iata care sunt vedetele englezilor care nu fac parte din lotul deplasat de antrenorul Slaven Bilici.

INFO: Marius Sumudica poate sta pe banca tehnica a Astrei, relateaza Sport.ro, citand raspunsul trimis de UEFA catre FRF.

Sumudica va putea lua loc pe banca tehnica si la returul din Anglia.

INFO: Cele doua formatii s-au intalnit si sezonul trecut al Europa League, in turul al treilea, scorul fiind 2-2 in Anglia si 2-1 pentru Astra, in Romania. Atunci, elevii lui Marius Sumudica au fost eliminati in play-off, dupa o dubla mansa cu AZ Alkmaar.

INFO: West Ham a trecut in turul al treilea de Domzale, din Slovenia, dupa ce a fost invinsa in deplasare cu 2-1 si a castigat pe teren propriu cu 3-0. Astra a ajuns in aceasta faza dupa ce a fost eliminata de campioana Danemarcei, FC Copenhaga, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-1 la Giurgiu si 0-3 in deplasare.

INFO: Partida este transmisa in direct pe Digi Sport.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Astra egal West Ham, #Alibec gol West Ham, #Astra Giurgiu West Ham United direct, #Astra Giurgiu West Ham United live, #Astra West Ham United Europa League, #Astra West Ham play off Europa , #meciuri
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Europa League: Alibec revine cu gol si o pastreaza pe Astra in