Ziare.com

Programul Rabla: Nici nu au fost emise, dar voucherele sunt deja vandute pe Internet

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 18:36

   

Programul Rabla: Nici nu au fost emise, dar voucherele sunt deja vandute pe Internet
Nici n-au fost emise si deja valoreaza 3.000 de lei pe piata libera. Vorbim de tichetele din programul Rabla, care va incepe abia peste o luna. Intre timp, Internetul este plin de anunturi din partea celor care au o masina veche si vor sa vanda voucherele la jumatate de pret. Voucherul este transmisibil, dar numai o singura data.

Pentru inceput, vestea buna este ca anul acesta tichetul are o valoare mai mare, de 6.500 de lei, fata de 3.800 de lei cat a fost in anii precedenti. Va putea fi folosit, insa, de sine statator, pentru ca statul a impus noi reguli: un singur tichet predat pentru o masina noua. Voucherul este transmisibil, dar numai o singura data.

Primele vouchere alocate pentru programul Rabla din acest an vor fi distribuite peste o luna la unitatile REMAT din tara. Intre timp, proprietarii de masini vechi au umplut Internetul cu anunturi de vanzare. Preturile variaza, dar se pot negocia.

Citeste mai multe despre Nici nu au fost emise, dar voucherele sunt deja vandute pe internet. "Dom'le eu am cerut 40 de milioane" , pe Digi 24.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1730 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor