Lucian Sova: "Am demisionat din functiile de presedinte executiv al organizatiei judetene si presedinte al organizatiei municipale Bacau"

Sursa: Bacau.NET
Sambata, 21 Noiembrie 2020, ora 09:30
58 citiri
Lucian Sova, deputat PSD de Bacau, a anuntat ca si-a dat demisia din toate functiile pe care le are in Partidul Social Democrat:

"Astazi, am demisionat din functiile de presedinte executiv al organizatiei judetene si presedinte al organizatiei municipale Bacau.Doar ratiuni de simetrie m-au facut sa aman cu o luna gestul pe care ar fi trebuit sa-l fac pe 22 Octombrie 2020.

22 Noiembrie 2018, a fost ziua demisiei de onoare din functia de Ministru al Transporturilor, ca urmare a votului unanim ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.