Psihiatru despre tragedia de la Onesti: "Statul ar fi trebuit sa-l protejeze inclusiv pe el, prin instrumente care sa-i ofere, in al 13-lea ceas, o scara inapoi pe pamant"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 03 Martie 2021, ora 07:55
90 citiri
Psihiatrul Gabriel Diaconu a facut cateva comentarii pe tema tragediei care s-a petrecut la Onesti, cand doi muncitori au fost ucisi de un barbat suparat ca-si pierduse apartamentul in urma cu peste 10 ani. "Reflectii pe marginea unei povesti din Estul salbatic Am citit cat am putut despre luarea de ostatici de la Onesti, incheiata prin omorul a doi oameni nevinovati. Faptasul, Gheorghe Morosan, a fost ranit de fortele de ordine, iar in cele din urma retinut. Sotia lui, Aurelea (sic!) Morosan, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.