Messi, Kaka si Crouch au inscris "duble" in Europa

Duminica, 10 Aprilie 2011, ora 10:06
2170 citiri
Messi, Kaka si Crouch au inscris "duble" in Europa
Foto: gacricket

Messi, Kaka si Crouch au reusit cate doua goluri fiecare, in campionat pentru echipele lor. Messi impinge Barcelona spre titlu, Kaka tine Realul in trena echipei lui Guardiola, iar Crouch pastreaza sansele intacte ale lui Tottenham in cursa pentru un loc in Liga Campionilor.

Messi, Barcelona-Almeria 3-1

Messi a fost din nou salvatorul Barcelonei, marcand doua goluri, dupa ce Almeria deschisese scorul pe "Nou Camp", prin Corona in minutul 50. Barcelona s-a trezit si Messi a egalat, din penalty, in minutul 54.

Echipa lui Guardiola a luat conducerea, prin Thiago in minutul 64, iar Messi a inchis tabela in prelungirile partidei, dupa o actiune caracteristica argentinianului.

Lionel Messi a ajuns la cota 29 in clasamentul golgeterilor, fata de 28 cate are portughezul Cristiano Ronaldo, de la rivala Real Madrid.

"Messi straluceste in victoria Barcelonei" titreaza siteul UEFA. Messi si Barcelona isi continua marsul triumfal spre titlu in Primera Division, avand 8 puncte avans fata de Real Madrid, cu 7 etape inaintea finalului campionatului.

Kaka, Bilbao-Real Madrid 0-3

Kaka revine la forma care l-a consacrat, reusind o "dubla" in confruntarea de la Bilbao, in care Real Madrid a reusit sa se impuna cu 3-0.

Marca scrie ca "planul B al lui Mourinho a functionat", dupa ce antrenorul portughez a odihnit cativa jucatori, Cristiano Ronaldo, Xabi, Ozil, Carvalho sau Adebayor incepand partida pe banca de rezerve.

Kaka a marcat de doua ori, din doua penalty-uri, in minutele 14 si 54. Rezultatul final l-a stabilit Cristiano Ronaldo dupa o actiune fenomenala, in minutul 70, la noua minute dupa ce intrase in teren.

Crouch, Tottenham-Stoke City 3-2

Crouch si-a mai spalat din pacatele acestui sezon, sub tricoul lui Tottenham. El a reusit o "dubla" in partida de acasa, castigata de Tottenham cu 3-2, in fata lui Stoke City.

"Crouch marcheaza de doua ori pentru a alunga cosmarul de la Madrid" (unde Tottenham a fost invinsa cu 0-4 de catre Real, in Liga Campionilor - n.r.) scrie Daily Mail.

Crouch a inscris in minutele 11 si 34, fiind primele goluri reusite pentru Tottenham, in cele 15 partide disputate in tricoul londonezilor. Tottenham este pe locul 5 in Premier League, la trei puncte de Manchester City.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Barcelona Almeria rezumat, #Bilbao Real Madrid rezumat, #Tottenham Stoke rezumat, #Messi Kaka Crouch video , #Real Madrid