Presedintia neaga ca Basescu ar avea conturi in Seychelles: "Acuzatiile lui Rosca Stanescu sunt mincinoase, o expresie a mizeriei morale in care se zbate"

Sursa: Gandul
Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 17:21
104 citiri
Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a declarat, miercuri, ca minciunile pe care Sorin Rosca Stanescu continua sa le propage in spatiul public sunt "o expresie concludenta a mizeriei morale in care se zbate".

"Domnul Sorin Rosca-Stanescu isi continua dezinformarea publica intr-un stil care i-a adus un renume deloc de invidiat pe vremea cand lucra ca director de ziar. Minciunile pe care continua sa le propage in spatiul public, in emisiuni de televiziune si de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.