Ce spune Bayern Munchen despre plecarea antrenorului la FC Barcelona

Marti, 30 Ianuarie 2024, ora 12:04
2017 citiri
Ce spune Bayern Munchen despre plecarea antrenorului la FC Barcelona
Thomas Tuchel FOTO facebook

Bayern Munchen a condamnat luni "afirmaţiile nesusţinute de fapte" despre viitorul antrenorului său Thomas Tuchel, la o zi după ce acesta a evocat o posibilă nouă experienţă în străinătate, în timp ce la FC Barcelona se speculează pe seama succesiunii lui Xavi.

"Nu vom mai accepta astfel de declaraţii nefondate, care sunt îndreptate direct împotriva antrenorului nostru şi care vin întotdeauna din aceeaşi sursă", a precizat clubul din Munchen într-un comunicat, relatează AFP.

În timpul unei întâlniri cu un grup de fani ai lui Bayern, duminică, Thomas Tuchel a vorbit despre posibilitatea de a antrena din nou o echipă din străinătate într-o zi, potrivit Sky Sport Germania.

"Probabil că voi fi tentat să plec din nou în străinătate", a declarat fostul antrenor al lui Paris SG şi Chelsea, citat de Sky, în timpul unei vizite la un club al fanilor bavarezi, Red Stars, din Heidenheim (sud). "Spania are un campionat excepţional", a adăugat tehnicianul de 50 de ani, citat tot de postul de televiziune.

Comentariile sale au dus rapid la speculaţii privind viitorul antrenorului german, în condiţiile în care omologul său spaniol Xavi a anunţat, sâmbătă, că va părăsi Barcelona la finalul sezonului.

"Nu a vorbit niciodată despre Xavi Hernandez şi succesorul său, contrar a ceea ce s-a afirmat ulterior", scrie Bayern, care precizează că Tuchel a răspuns şi la "întrebări generale ale fanilor despre Spania ca ţară fotbalistică".

Clubul bavarez a precizat că antrenorul său a dat un răspuns mai general la întrebările legate de experienţa sa în străinătate, ca manager al lui PSG în campionatul francez (2018-2020) şi apoi al lui Chelsea în campionatul englez (2021-2022).

Tuchel antrenează Bayern Munchen din 2023.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură pentru Rafael Nadal, pe terenul care-i poartă numele, la turneul pe care l-a câștigat de 12 ori VIDEO
Lovitură pentru Rafael Nadal, pe terenul care-i poartă numele, la turneul pe care l-a câștigat de 12 ori VIDEO
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a fost învins miercuri în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona, pe care l-a câștigat de 12 ori. Australianul Alex de Minaur (25 de...
Acuzaţiile de foamete în Fâşia Gaza, dezmințite de Netanyahu. ”Israelul își rezervă dreptul de a se proteja"
Acuzaţiile de foamete în Fâşia Gaza, dezmințite de Netanyahu. ”Israelul își rezervă dreptul de a se proteja"
Benjamin Netanyahu a dezminţit miercuri, 17 aprilie, acuzațiile conform cărora în Fâşia Gaza ar fi foamete. În schimb, premierul israelian a reiterat, din nou, dreptul Israelului de a se...
#Bayern Munchen, #tomas tuchel, #barcelona, #plecare, #antrenor, #dezmintire , #stiri fotbal