Planul fabulos al lui Gigi Becali: cum voia sa transforme Parlamentul si de ce n-a mers la facultate

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 22:00
8318 citiri
Planul fabulos al lui Gigi Becali: cum voia sa transforme Parlamentul si de ce n-a mers la facultate

Gigi Becali a dezvaluit ca a avut o idee de-a dreptul iesita din comun in momentul in care a intrat in politica. "Cu siguranta castigam alegerile", a declarat Becali despre ideea pe care consilierii nu l-au lasat sa o puna in practica.

In cartea "Becali si politica", pe care a scris-o pentru a putea iesi mai repede din inchisoare, Gigi Becali a relatat ca a dorit sa formeze un partid in care sa se regaseasca doar fosti fotbalisti.

"Va dati seama cum ar fi sunat un Parlament cu senatorul Gica Hagi, ministrul sporturilor Adian Ilie, ministrul apararii Gica Popescu, deputatul Miodrag Belodedici, presedintele Camerei Deputatilor Ilie Dumitrescu si asa mai departe?! Am fi castigat alegerile!", a povestit Becali, conform Sportro.

Omul de afaceri a mai povestit ca a fost sfatuit pe patul de moarte de tatal sau sa nu intre in politica.

"Ultimul lui sfat a fost sa nu fac politica. Dar eu n-am tinut cont, iar acum ma aflu in temnita", a relatat Becali in cartea tiparita in perioada in care se afla dupa gratii.

De asemenea, Becali a profitat de ocazie pentru a explica si motivul pentru care nu a urmat o facultate. I-a folosit drept exemplu pe Bill Gates si Benjamin Franklin.

"Un alt parinte fondator fara studii universitate, dar care a fost considerat un geniu, era Benjamin Franklin. Pe el il tin bine minte din vremea comunismului, iar apoi l-am intalnit zilnic. Ii pastram portretul in buzunar. De ce? Pentru ca portretul lui era pe bancnota de 100 de dolari", a conchis Becali.

In perioada in care s-a aflat dupa gratii, Gigi Becali a scris cinci carti, despre fotbal, politica si religie.

C.S.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...