Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Gigi Becali: "Cearta cu Giovani m-a costat 20 de milioane de euro"

Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 12:42
6720 citiri
Gigi Becali: "Cearta cu Giovani m-a costat 20 de milioane de euro"

Dupa ce a pus capat unui conflict cu Giovani, Gigi Becali a acceptat sa vorbeasca deschis despre relatia sa cu varul sau.

Finantatorul Stelei a recunoscut ca cearta cu Giovani l-a facut sa piarda aproximativ 20 de milioane de euro deoarece, daca nu ar fi fost certat cu el, ar fi putut aduce si vinde multi jucatori.

"Recunosc ca daca nu ma certam cu Giovani si cu Victor as fi avut la Steaua o echipa de neinvins. Am fi putut vinde multi jucatori, dar si sa aducem alti fotbalisti importanti. Financiar, imi este greu sa fac o socoteala acum si sa spun cam cat am pierdut. Eu cred ca suma se ridica undeva la 20 de milioane de euro', a declarat latifundiarul din Pipera pentru Libertatea.

Gigi Becali il considera pe Giovani drept cel mai valoros impresar din sud-estul Europei. "Giovani este omul care se pricepe cel mai bine la vanzarea de jucatori. Ar fi facut o treaba excelenta si la Steaua. Dar acum ma bucur ca suntem din nou in relatii foarte bune. Imi pare rau ca am tinut supararea cu ei atat de mult timp. Nu ar fi trebuit sa se intample acest lucru. La noi, la machedoni, familia este sfanta. Sufleteste, nu mi-a fost deloc usor sa stiu ca nu vorbesc cu verii mei", a mai spus finantatorul din Ghencea.

Becali a recunoscut ca Giovani va face parte din Consiliul de Administratie al Stelei: "Credeti oare ca mai are nevoie Giovani sa il propun eu in Consiliul de Administratie? El este deja in familia Stelei. El va fi tot timpul alaturi de mine", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali si Giovani Becali nu si-au vorbit timp de sapte ani.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Giovani Becali, #Gigi Becali, #Steaua , #Giovani Becali