Becali si Ienei s-au impacat in direct, la TV

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 20:38
1748 citiri
Becali si Ienei s-au impacat in direct, la TV

Finantatorul Stelei, Gigi becali, si antrenorul care a condus Steaua in campania europeana din sezonul 1985/1986, Emerich Ienei, s-au impacat, joi seara, in direct la televizor.

Dupa ce a fost jignit de latifundiar pentru ca a avut "tupeul" sa conteste maniera in care este condusa formatia ros-albastra, Ienei a facut primul pasul spre impacare cerandu-i scuze lui Becali.

Vezi mai jos dialogul celor doi purtat in direct la GSpTV:

Ienei: Am fost o data chemat la Gigi Becali. Am avut o discutie, mi s-a propus o functie la Steaua si nu s-a realizat, dar nu din cauza problemelor financiare. El a inceput sa atace in stanga si in dreapta, dar si noi suntem oameni sensibili.

Gigi Becali: Respect pe toata lumea care ma respecta! Daca imi da buna seara, ii spun si eu buna seara! Daca ma face paranoic, il fac si eu senil. Va respect toate performantele, atata timp cat ma respectati.

Ienei: Eu am vorbit cu dumneavoastra intr-un cadru intim si am avut o relatie foarte buna, dar nu am discutat despre problemele financiare. Cum sa declarati ca am vrut sa imi dati o casa?

Gigi Becali: Eu am zis ca eu va ofer o casa in Bucuresti, ca sa fiti aproape de echipa!

Ienei: Am o varsta, mi-ai spus ca sunt senil, dar am mintea destul de lucida! Dumneata mi-ai zis ca sunt paranoic, eu ti-am dat un raspuns! Am vrut sa invat de la dumneavoastra si din experienta dumneavoastra. Poate sunt singurul om care apreciaza ca ai facut ceva la Steaua, ca ai dat bani, dar asta nu inseamna ca trebuie sa calci pe toata lumea!

Gigi Becali: Nu calc pe nimeni, respect pe toata lumea, imi vad de familia si de casa mea.Din momentul acesta iti promit ca nu voi avea nicio parere vulgara. Eu pot sa imi dau cu parerea, chiar daca adevarul doare!

Ienei: Imi cer scuze fata de domnul Becali, poate este un exemplu!

Gigi Becali: Ma simt prost ca va cereti scuze in fata mea! Nu trebuie sa faceti asta! Ca sa va demonstrez cat va respect, fac apel la toate fostele glorii din Ghencea sa vina sa conduca Steaua!

FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană....
#Gigi Becali, #Emerich Ienei, #Becali impacat Ienei , #Steaua