Becali, ultimatum pentru fratii Costea

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 21:49
1898 citiri
Becali, ultimatum pentru fratii Costea

Gigi Becali s-a saturat pana peste cap de evolutiile slabe ale fratilor Costea si a dezvaluit ca a purtat o discutie cu cei doi, avertizandu-i ca "vor freca banca de rezerve" daca nu confirma la Steaua in viitorul apropiat.

Totodata, latifundiarul din Pipera a anuntat ca va cumpara doi atacanti in perioada de transferuri din iarna.

"Am vorbit cu Mihai si cu Florin, le.am luat apararea. Le-am spus ca ii sustin in ideea ca sunt foarte buni si imi vor demonstra asta. Le-am spus ca in iarna voi mai lua doi atacanti, iar daca fratii Costea nu vor confirma, vor freca banca de rezerve. Aici nu sunteti la Craiova ca sa faceti voi echipa, aici echipa e facuta de antrenor.

Nu te dau afara la prima sau la doua abatere, dar daca continui sa iti bati joc de echipa... Am vorbit si cu Hagi, el cauta deja niste jucatori pentru echipa sa, voi lua doi atacanti cu siguranta, m-am saturat ca mingea sa ajunga aproape de poarta si sa nu aiba cine sa marcheze." a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Florin si Mihai Costea l-au scos din sarite pe finantatorul stelist prin prestatiile din acest sezon, cei doi fiind criticati in dese randuri la televiziunile de sport.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Becali ultimatum Costea, #Florin Costea Steaua, #transferuri Steaua, #Gigi Becali , #Steaua