Festivalul Sanzaienelor de pe Hagau a reunit comunitatea din Galatii Bistritei! Ansambluri folclorice, solisti si mesteri populari, la zi de sarbatoare!

Sursa: Rasunetul
Luni, 27 Iunie 2022, ora 14:45
56 citiri
Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Primaria si Consiliul Local al Comunei Galatii Bistritei, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud prin Biroul de Conservare, Cercetare, Protejare si Promovare a Culturii Traditionale si Multimedia au organizat, sambata, Festivalul Sanzaienelor de pe Hagau, o intalnire de suflet a iubitorilor de traditii milenare.

Alaturi de primarul Vasile Vermesan au fost vicepresedintele Consiliului Judetean - Camelia Tabara, deputatul Daniel Suciu - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.