La Elena din deal - un loc cu bun gust din Tiha Bargaului! Nu rata mancarea copilariei, la Punctul de Gastronomie Locala!

Sursa: Rasunetul
Marti, 13 Aprilie 2021, ora 15:27
160 citiri
La Tiha Bargaului, pe prima ulita la stanga de dupa Caminul Cultural, a fost inaugurat cel mai recent autorizat Punct de Gastronomie Locala si al doilea din judetul nostru. Chef Elena Rus, alaturi de frumoasa sa familie, s-au gandit sa puna in valoare mostenirea gastronomica a acestei zone. Ii puteti trece pragul, dar bine bine ar fi sa dati un telefon sau sa o contactati pe pagina de facebook.

La initiativa Elenei Barbos, director executiv al Asociatiei Produs in Bistrita-Nasaud, oficialitati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.