Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, in Bistrita-Nasaud: Reincepem intalnirile cu fermierii pentru ca trebuie sa vedem cum vom cheltui banii europeni in urmatorii sapte ani!

Sursa: Rasunetul
Vineri, 03 Iulie 2020, ora 16:50
38 citiri
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii, Adrian Oros, a efectuat o vizita de lucru in judetul nostru, pe agenda figurand vizite la Ferma Pomicola a SC Pombis SA din Ciceu Mihaiesti, Fabrica de Lapte a SC Centana - Com SRL din Parcul Industrial Bistrita, dar si al Ferma de vaci de la Jelna, si Abatorul si Fabrica de mezeluri SC Agro-Ardeal din Orheiu Bistritei.

La intalnirea cu presa, prefectul Stelia Dolha a punctat faptul ca ministrul Adrian Oros este "unul dintre membrii buni ai Cabinetului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.