Primarul Dorin Vlasin: La Spitalul Orasenesc "Dr. George Trifon" din Nasaud exista echipament de ultima generatie si personal pregatit pentru a avea grija de fiecare pacient!

Sursa: Rasunetul
Luni, 20 Iunie 2022, ora 13:57
37 citiri
Primarul orasului Nasaud, Dorin Vlasin, anunta ca lucrarile de modernizare a infrastructurii spitalicesti continua, asta dupa ce au fost receptionate cele de eficientizare energetica. Din bugetul propriu al spitalului, se inlocuieste reteaua de apa si canaliyare, se instaleaza sistemul de securitate la incendiu. In plus, incepe elaborarea documentatiei tehnice pentru un alt proiect major de extindere, dotare, reabilitare a spitalului din Nasaud, cu fonduri europene.

"Dragi nasaudeni si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.