Licitatia pentru achizitia de flori, anulata de ANRMAP: "Sunt si acolo niste functionari, nu cred ca nu gresesc", spune Ghiorghita!

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 13:51
144 citiri
Agentia Nationala de Reglementare si Monitorizare a achizitiilor publice a anulat licitatia privind achizitia de flori, ce urmau sa fie plantate in municipiul Botosani.

Anul acesta Primaria a separat achizitia de flori de intretinerea spatiilor verzi, si pe SEAP a fost acceptata doar licitatia privind atribuirea lucrarilor de intretinere a spatiilor verzi.

"Am separat licitatia de achizitie flori cu cea de intretinere a spatiilor verzi, pentru a nu mai exista discutii. Dar a fost respinsa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani