Carmelia Dragomir Balanica: "Mi-as dori ca la aceste sedinte sa poata participa si alte persoane (specialisti din diverse domenii, conducatori ai unor institutii publice) ale caror opinii ar putea contura solutii mai bune"

Marti, 02 Februarie 2021, ora 00:00
52 citiri
Spre deosebire de alte alegeri locale, anul trecut au intrat atat in CLM cat sI in CJ multe nume noi de la PSD si PNL. Totodata printre new-entry sunt sI multi tineri, dar sI multi profesionisti cu calificari superioare de la care cetatenii Brailei ar putea avea asteptari. In acest context, ziarul "Obiectiv - Vocea Brailei" a initiat o rubrica noua destinata in exclusivitate consilierilor municipali sI judeteni aflati la primul mandat. Pentru inceput in cadrul acestei rubrici vor intra ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.