O minora de 14 ani a fugit, sarind pe geam, dintr-un centru de tip familial din Insuratei. Alta data niste barbati au smuls grilajul unui geam ca sa o poata lua pe fata!

Sursa: Info Braila
Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 16:17
136 citiri
O minora de 14 ani a fugit dintr-un centru de tip familial din orasul Insuratei, sarind pe fereastra camerei unde instructorul centrului stia ca aceasta doarme. Joi seara, la orele 22.05, instructorul de educatie a sesizat la Politie faptul ca Andreea Popirlan, minora institutionalizata, a fugit din unitate.

Instructorul a anuntat Politia dupa ce a auzit un zgomot de la fereastra camerei si, la scurt timp, motorul unui aututorism care a demarat in tromba de langa centru.

Fata nu se afla ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.