Viceprimarii lui Dragomir: Doina CIOCAN: "Am redus numarul cainilor fara stapan de pe strazile orasului capturand de pe domeniul public, in toata aceasta perioada 6.236 caini, dand in adoptie 3.950 caini"

Joi, 24 Septembrie 2020, ora 00:00
66 citiri
Economist, absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, sunt casatorita de 33 de ani si mama unui baiat. Am experienta profesionala in domeniul privat - activitate comerciala si de productie, in activitatea financiar - bancara si in administratia publica in calitate de Director Executiv al A.J.O.F.M Braila (2001-2004) si viceprimar al Municipiului Braila (2008-2020).

In calitate de Viceprimar in echipa domnului Primar Marian Dragomir am coordonat activitatea Directiei de Cultura, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.