"Comisia Europeana mascheaza intentia de a taia fondurile europene pentru Romania sub pretextul unor criterii inventate!"

Vineri, 02 Martie 2018, ora 15:37
15 citiri
Eurodeputatul PSD Razvan Popa considera ca declaratiile vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, privind posibilitatea conditionarii accesului la fondurile europene de criterii suplimentare, nu sint decit o forma de a camufla intentia executivului comunitar de a taia din fondurile europene destinate Romaniei, fara a formula explicit aceasta intentie. Europarlamentarul social-democrat sustine ca acordarea fondurilor europene, si in special a celor de coeziune, trebuie sa tina cont ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.