In 2012, firmele ar putea plati impozite si de 30% din valoarea cladirilor, daca nu le reevaleaza. Persoanele fizice, acelasi impozit ca in 2011

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 15:21
92 citiri
In Bucuresti, un proiect de hotarare prevede mentinerea impozitelor pe cladiri pentru persoanele fizice, dar marirea impozitelor pentru firmele care nu si-au reevaluat activele imobiliare.

Firmele care detin in proprietate cladiri in Bucuresti si nu le-au reevaluat in ultimii cinci ani vor plati 30% din valoarea lor, daca va fi aprobat proiectul actual al hotararii de consiliu.

La articolul II este scris: "in cazul unei cladiri care nu a fost reevaluata, cota impozitului pe cladiri se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.