15 ani de la tragedia de la Mihailesti. Rudele celor care si-au pierdut viata si supravietuitorii au aprins o lumanare la locul accidentului: "Este greu si dupa 15 ani si cred ca va fi greu si dupa 20"

Sursa: Libertatea
Vineri, 24 Mai 2019, ora 22:03
64 citiri
In urma cu 15 ani, alarma a fost data inainte de ora 6 dimineata, cand pompierii au anuntat un incendiu la un TIR incarcat cu ingrasaminte pe DN 2 E85, la intrarea in Mihailesti. Doua autospeciale au ajuns la locul interventiei, alaturi de doi jurnalisti, iar cateva minute mai tarziu, totul a sarit in aer. De atunci, in fiecare an pe 24 mai, pompieri, dar si rude ale militarilor si localnicilor care si-au pierdut viata in explozie vin la locul accidentului cu o floare si o lumanare in memoria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.