Asistente medicale la lucru in Germania, in timp ce erau pontate la serviciu in Romania: "Am inteles ca era o practica in spital"

Sursa: Adevarul
Duminica, 21 Februarie 2021, ora 15:24
88 citiri
Primarul Claudiu Buciu (PNL) a descoperit o practica deobisnuita la Spitalul Municipal din Lugoj. Asistentele lucrau in Germania in timp ce erau pontate si la spitalul din Romania. Claudiu Buciu, noul primar al Lugojului, continua sa faca dezvaluiri din bucataria Spitaluluii Municipal din localitate. De aceasta data, Buciu a descoperit o practica mai putin obisnuita. Unele asistente erau plecat la munca in Germania, in timp ce erau pontat la serviciu, la spitalul din Lugoj. "O asistenta de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.