Traian Basescu, despre Laura Codruta KOVESI: "Nu cred ca GHIEsA este un om irational. AFRODITA asta a JUSTIEsIEI este foarte umblata printre oamenii politici. Umbla din petreceri in petreceri cu ei. Are un TUPEU INCREDIBIL"

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 08:23
63 citiri
Fostul presedinte, Traian Basescu, invitat miercuri seara la Romania TV, a facut o serie de declaratii referitoare la scandalul momentului, dintre Sebastian Ghita si procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. De asemenea, Basescu a discutat pe marginea dosarului in care este implicata fiica sa, Ioana Basescu si a facut comentarii despre noua urmarire penala pe numele Elenei Udrea.

Afrodita asta a justitiei este foarte umblata printre oamenii politici.Cand a arestat-o pe Alina Bica a spus ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.