Cei din Bucuresti cauta locuinte noi in proximitatea marilor centre de birouri. "Am vandut 40 din cele 190 de apartamente inainte de a fi construite. In general, de apartamente intreaba cei care lucreaza in zona de nord si doresc acces la metrou."

Luni, 14 Mai 2018, ora 05:51
25 citiri
Romanii interesati de achizitia unei locuinte noi sunt interesati in primul rand de locatia acesteia, iar mai important decat pretul este faptul ca aceasta sa fie in proximitatea unui centru de birouri sau sa ofere acces rapid catre metrou, spun dezvoltatorii prezenti la targul imobiliar Imobiliarium.
Dezvoltatorul imobiliar Impact va demara proiectul Luxuria in perioada imediat urmatoare in proximitatea zonei Expozitiei din Capitala, unde in prezent sunt in constructie viitoarele birouri ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.