LIGA 2: UTA - Petrolul Ploiesti 1-1 * Costel Enache isi lauda elevii, Laszlo Balint este transant: "Ni s-a dus naibii avantajul!"

Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 23:31
7 citiri
Costel Enache spune ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor de la Petrolul, care au obtinut un punct ce ii tine matematic in carti in lupta pentru promovare.

"Nu mai tinem cont cu cine jucam, desi avem un respect deosebit pentru partenerii nostri. Sunt o echipa de valoare, au confirmat asta in tot campionatul. Nu am reusit sa punem in practica ce ne-am dorit, dar nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Acest punct ne tine matematic in sanse. In acest play-off, sunt doar finale. La noi chiar a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.