Reactia savuroasa a fotbalistului imprumutat de FCSB in play-out: "N-aveam noi prea multi spectatori, dar te mai injura si pe tine cineva..." :)

Marti, 16 Iunie 2020, ora 23:31
26 citiri
Iar noua experienta pare sa-i priasca lui Claudiu Belu. Acesta a jucat un rol important pentru FC Voluntari in deplasarea de la Sepsi, in care ilfovenii s-au impus cu 2-1. A egalat la unu si a dat tonul revenirii echipei lui Mihai Teja.

La interviul acordat la finalul partidei, Belu a oferit o reactie amuzanta in momentul in care a fost chestionat cu privire la lipsa spectatorilor de pe stadioane: "Nu ca am fi fost obisnuiti noi cu prea multi spectatori, dar te mai injura vreunul, iti mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.