Reghe rasuceste cutitul: "A fost un arbitraj bun, a fost penalty, iar Hora trebuia eliminat si suspendat pentru meciul urmator"

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 23:59
33 citiri
Laurentiu Reghecampf s-a declarat multumit de jocul echipei sale si de arbitrajul de la meciul castigat de Steaua in fata Pandurilor, scor 1-0, chiar daca sustine ca Steaua ar fi trebuit sa mai primeasca un penalty.

"Eu nu consider ca a fost un meci tensionat, a fost un meci jucat foarte bine de ambele echipe. Eu consider ca echipa mai buna a castigat. Eu consider ca a fost un arbitraj bun, dar cred ca echipa noastra a mai avut un 11 metri. Au tras foarte mult de timp, au fost foarte multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.