SIMONA HALEP - MIHAELA BUZARNESCU 6-3, 4-6, 6-2 // Halep priveste cu optimism viitorul: "Ma bucur de viata. Un singur lucru nu s-a schimbat!" + ce spune despre meciul cu Azarenka

Miercuri, 03 Iulie 2019, ora 23:30
29 citiri
Halep va juca in turul trei cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA). Meciul se va disputa vineri, la o ora ce urmeaza sa fie anuntata de organizatori.

"Nu a fost un meci usor. A fost putin emotional. Amandoua am jucat bine. Ma bucur ca am reusit sa castig. Cred ca am fost un pic mai puternica din punct de vedere mental in setul decisiv.

Sunt mult mai relaxata in ultima vreme. Sunt bucuroasa, ma simt bine si incerc sa ma bucur de fiecare zi din viata, pentru ca este una frumoasa. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.