Victoria cu Steaua a pornit visul Selimbarului de a castiga Liga 2! Directorul general al sibienilor a dezvaluit persoana care "i-a infiripat acest gand": "Mi-a spus: *Dar stii ca primesti cupa si medaliile?*"

Sursa: ProSport
Sambata, 23 Martie 2024, ora 19:40
37 citiri
Cornel Stanila, directorul general al CSC Selimbar, sustine ca noul obiectiv al echipei sale, dupa ce aceasta a incheiat sezonul regular de Liga 2 pe primul loc, este sa se mentina in fruntea clasamentului si la finalul actualei editii de campionat.
Conducatorul clubului sibian nu intelege de ce toata lumea se leaga de faptul ca echipa sa nu are drept de promovare si spune ca, din editia viitoare, CSC Selimbar isi va schimba forma de organizare, urmand sa devina societate pe actiuni.
Acesta nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.