VIDEO EXCLUSIV Antrenorul anului in ancheta GSP, Dan Petrescu dezvaluie: "Am facut mai multi bani ca tehnician decat ca jucator! Pentru Romania sunt foarte bine platit" + Ce-l deranjeaza la fotbalistii din Liga 1

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 13:30
61 citiri
Articol de Andrei Craitoiu, Dan Udrea - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022, 12:04 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 13:14

Desemnat "Antrenorul Anului 2022" in prestigioasa ancheta a Gazetei Sporturilor, Dan Petrescu a facut o comparatie intre cariera sa de jucator si cea de tehnician.

Citeste AICI interviul integral cu Dan Petrescu
Antrenorul campioanei CFR Cluj crede ca C.V.-ul de jucator este mai impresionant, dar spune ca in calitate de antrenor a obtinut mai multi bani.

In plus, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.